Mustafai nuk ka të ndalur: 0 Popull injorant mos i besoni Elvis Naçit, ai kur jep ligjerata bën Teatër!

Mustafai nuk ka të ndalur: O Popull injorant mos i besoni Elvis Naçit, ai kur jep ligjerata bën Teatër!

Nano ka mbajtur një monolog rreth figurës së imamit shqiptar, duke e sul muar për mënyrën se si ai shfaqet dhe shprehet në publik.“Quhet Elvis Naçi, është imam i një prej xhamive të Shqipërisë. Është duke predikuar një hutbe. Është duke folur për profetët e feve monoteiste, për Ademin, për Ibrahimin, për Musain, për Dautin, për Isain, Muhamedin dhe në fund e mbyll duke cituar një ajet kuranik në gjuhën arabe dhe menjëherë pas kësaj ia kris të qarit.>> Ndiqeni videon ne vazhdim >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *