Na ka kapluar e keqja..! Gruaja i shkoi të Iindte, burri kthehet dhe kap me zor kunatën 11-vjeçare

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Tiranë, ku një 11-vjeçare është “kapur me zor” nga burri i motrës. Ajo vendosi që ta denonconte menjëherë atë sapo ai u largua në Greqi si emigrant.

K.Z u shpall në kërkim pas denoncimit. Burime bëjnë me dije se 11-vjeçarja shkonte shpesh tek e motra pasi e ëma ishte divorcuar. Janë administruar të dhënat në maternitet për të konfirmuar dëshminë e fëmijës, ndërkohë që janë marrë edhe dëshmi të së motrës. E motra e vajzës tregon se e kishte vënë re bashkëshortin teksa i kërkonte llogari për punët e shtëpisë, ndërsa ishte vënë në dijeni edhe nga e ëma për ngjarjen.

“Mami më ka kapur burri i motrës ditën kur motra lindi. Nuk dua të jetoj më atje”,-është shprehur fëmija. Ajo ndodhet nën kujdesin e një psikologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *