Ndodh mrekuIIia: FamiIja shqiptare bëhet me djaIë pas 24 vitesh, ishin Iutur kaq shumë për një fëmijë..!?

Familja shqiptare bëhet me djalë pas 24 vitesh

Nje lajm shume i bukur pas 24 vite martese familja Kobashi behet me femi dhe kjo eshte nje nga gjerat me te bukura per cdo familje.

Lindja e femijes eshte nje kena qesi e madhe dhe nje enderr e bere realitet jeta fillon dhe ndryshon dhe pergatitesh per nje jete me dite me te bukura..

Por familja nga Prizreni Kabashi po feston sepse pas 24 viteve ajo u be me femije.Caste te bukura ne kete familje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *