Ndodh mrekuIIia me Tuanën! Shqiptarët mbIodhën 50 mijë Euro, EIvis Naçi: VogëIushja arriti në ltali

Historia e Tuanës së vogël, ka bërë që i madh e i vogël të shpërthejë në lot… Vogëlushja 2-vjeçare të prekte në shpirt me të qarat e saj për shkak të dhimbjeve si pasojë e sëmundjes nga e cila ajo vuante… E vogla ishte diagnostikuar me “Anemi Hetolimike Autoimune”. Ishte nëna e Tuanës fytyrë ëmbël, ajo e cila bëri apelin, të cilit iu përgjigj Elvis Naçi. Një spital në Itali kishte marrë përsipër kurimin e sëmundjes së vogëlushes, por ndërhyrja dhe avioni privat kushtonin 50 mijë euro.

Lajmin e madh se shuma e mbledhur prej 50 Mijë Eurosh ishte siguruar nga shqiptarët të cilët vunë dorën në zemër për jetën e vogëlushes, u bë publik nga Elvis Naçi, por ai ka bërë me dije një tjetër lajm fantastik! Tuana ka mbërritur në spitalin Gaslini në Genoa, itali dhe është gati për t’u kuruar. “Kush shpëton një jetë sikur ka shpëtuar të gjithë njerëzimin”,-shkruan Naçi në profilin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.