Në Çdo Shtëpi Ka Nga Një Gja’rpër..! A Thua eshte e vërtetë..!

A është e vërtetë se në çdo shtëpi ka nga një gjarpër – Hoxhë Muharem Ismaili. I pyetur ne nje ndeje hoxha i nderuar rreth ligjerimeve te ndryshme Islame dhe Dawetit me te rinje, dikush pyeti edhe rrethe gjarprit siq te ne ne shume vende eshte njohur si gjarpri i shtepise. Madje dikush mendion qe edhe ne cdo shtepi ka nga nje gjarper per te ruajtur ate apo menyra te ndryshme..

Leave a Reply

Your email address will not be published.