Ne do te bekohemi kur te ndjejme per halllet e femijeve Shqiptare sikur ndjejme per femijet tane..!

Ne do te bekohemi kur te ndjejme per halllet e femijeve Shqiptare sikur ndjejme per femijet tane, 23 mije eurot per Elonen u mblodhen, tani te lutemi qe operacionet ti shkojne mbare. O Zot Sheroje Elonen dhe begatoi dhuruesit zemergjere. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.