Në mes të Kosoves Serbët vendosin flamurin e Rusisë

Në mes të Kosoves Serbët vendosin flamurin e Rusisë

Flamuri i Rusisë është vendosur në kalanë mesjetare të Zveçanit, në veri të Kosovës. Videoja është p ublikuar nga portali rus “Sputnik” që financohet nga Putini. Sipas portalit rus flamuri është vendosur nga serbët e veriut, dhe ky është një mesazh që ata janë k undër politikës së Vuçiqit, në afrimin me Washingtonin.

Flamuri i Rusisë është vendosur në kalanë mesjetare të Zveçanit, në veri të Kosovës. Videoja është p ublikuar nga portali rus “Sputnik” që financohet nga Putini. Sipas portalit rus flamuri është vendosur nga serbët e veriut, dhe ky është një mesazh që ata janë k undër politikës së Vuçiqit, në afrimin me Washingtonin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.