Në moshën 108-vjeçare, pIaku i urtë shet tërë ditën në pazar për ti paguar ilacet e gruas dhe rrymën..!

Kjo që do të lexoni më poshtë, nuk është një histori e zakonshme dashurie… Aga Xhem nga Tetova punon ende në moshën 108-vjeçare pët t’i paguar gruas së tij ilaçet. Atë e njohin të gjithë në qytet. Megjithëse në moshë të thyer, ai punon për të paguar energjinë elektrike dhe tërë ditës rri në pazar duke shitur produkte të ndryshme, kryesisht perime apo bishtajore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *