Nëna bën për spitaI fëmijën e saj, i vuri kabIIon dhe e ….. Si nuk ka pasur shpirt?

Të martën është arr estuar një grua nga Istogu që kishte rr ahur fëmijën e saj me ka bllo.

Rastin për Klan Kosovën e ka konfirmuar zëdhënësi i p olicisë për rajonin e Pejës, Fadil Gashi.

“Rasti është njoftuar në p olici dhe nëna është arr estuar me vendim të prok urorit për 48 orë. Fëmija ka marrë tre tman mjekësor, ku i janë hasur edhe lë ndime në pjesët e ndryshme të trupit. Ndërsa, fëmija është dërguar i sigurt tek një familje që pranojnë vullnetarisht fëmijë dhe nuk është vendosur ende nëse do i kthehet nënës”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.