Nëse dëshiron të fIesh i qetë thuaje këte Ajet Madheshtor para Gjumit..!

Nëse dëshiron të flesh i qetë thuaje këte ajet madheshtor…Falemenderimet i takojnë Allahut të Madhëruar, salavatet dhe selamet qofshin mbi shpirtin e shejntë të Muhammedit salAllahu alejhi ue selem .Ka thënë Pejgamberi alejhi selam “kushë e thotë Ajetul-Kursin kur bije me fjet Do të jetë i mbrojtur atë nate nga çdo e keqe”Po ju sjellim me Ajetul-Kurain (tespidoven) edhe Arabisht edhe shqip..Ajetul Kursija 100x ze i mrekullueshem (tesbih dova) – Ayatul Kursi (Voice relax)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *