Nëse keni ende Nokia 3310, kompania kërkon t’ia riktheni..!

Nëse keni ende një telefon te vjetër model “Nokia3310” apo një aparature playstation të vjetër në shtëpi mund të merrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin. I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 200-300 euro megjithate duhet ne gjendje te mire dhe te punoje. / 5 sekonda pasi ta keni hapur mar’ketingun hapet artikulli i plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *