Pini një gotë në 6 të mëngjesit – e gjithë bota u çmend me këtë metodë, edhe mjekët ngelen te mahnitur..!

.A pini ujë në mëngjes, pasi të jeni zgjuar?

Mjekët nga Japonia e njohën këtë terapi si të suksesshme në trajtimin e sëmundjeve kronike, të rënda, por edhe sëmundjeve të kohës moderne.

Kjo në fakt është një terapi e njohur japoneze që parandalon dhe ndihmon në trajtimin e shumë sëmundjeve.

Nuk ka dyshim se uji është një nga pijet më të dobishme për shëndetin e përgjithshëm.

Ashtë një fakt i njohur që 2/3 e trupit të njeriut përbëhet nga uji dhe se ky përbërës është jetik për mbijetesën e njerëzimit dhe të çdo gjallese në përgjithësi.

Por një zakon i thjeshtë që përfshin ujë të pijshëm mund të na ndihmojë të përmirësojmë shëndetin e shumë të ardhurve.

E vetmja gjë që duhet të bëni është të pini një gotë ujë në momentin që zgjoheni.

Nëse mendoni se kjo është e parëndësishme dhe se nuk do të arrini asgjë, keni gabim.

Kjo në fakt është një terapi e njohur japoneze e ujit dhe është jashtëzakonisht e efektshme në parandalimin e sëmundjeve të ndryshme dhe kushteve shëndetësore.

Pini 650 ml ujë në mëngjes sapo të zgjoheni (kjo është pak më pak se 4 gota). Mos konsumoni ujë çezme nëse nuk ka një filtër pastrimi. Uji i distiluar është shumë më i mirë.

Nëse konsumoni ujë të distiluar, rekomandohet të shtoni disa minerale si sodë buke.

Shtoni një lugë çaji në të gjithë sasinë e ujit, pasi përndryshe mund të jetë i dëmshëm.

45 minuta pasi keni pirë ujë, filloni aktivitetet tuaja të përditshme, domethënë mund të hani mëngjes. Mos hani asgjë gjatë këtyre 45 minutave.

Pini të paktën një gotë ujë para çdo vakti dhe mos pini asgjë tjetër pas dy orësh pas vaktit. Në këtë mënyrë ju do të përmirësoni në mënyrë drastike shëndetin tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *