Nuk po iinin shqiptarët të bënin dasmë, fiet Adnani që ua bëri 8 me 2 maqedonasve: Nuk doja që të…

Adnan Abdula as nuk e kishte menduar se veprimi i tij për të ndalur koret anti shqiptare të tifozëve maqedonas të Vardarit, do e bënte aq të famshëm.

Adnani u kujdes për të mos e prezantuar veten e tij si djali i dhu nshëm që do të r rihte të rinjtë maqedonas, por si një njeri paqësor që nuk do dhu në.

Ai tha se gjithcka e bëri sepse donte të ndalonte ndonjë kon flikt të mundshëm në rrugë ndërsa po kalonin me dhjetra shqiptarë dasmorë me flamuj kuq e zi. Po licia në Maqedoninë e Veriut i shoqëroi të gjithë të rinjtë që bërtisnin, “Shqiptar i mirë, shqiptar i vde kur”.

Adnani ne rrjetet sociale krahasohet me nje luan perballe hienave.

Veprimi i Adnanit i filmuar rastësisht nga një vajzë që po udhëtonte me makinat e dasmorëve ka bërë tashmë xhiron në rrjetet sociale duke e bërë Adnanin shqiptarin më të famshëm të momentit, falë edhe paraqitjes së tij prej motoristi.

I apasionuar pas motorave Harley dhe futbollit, Adnani ka një trup muskuloz që nuk mund të thuhet se nuk ka ndikuar mbi të rinjtë maqedonas që sa e panë ndalën thirrjet anti shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *