Burri para se të ndërronte jetë nga Covid-19 burri Ië amanet për të gjithë: Atë që bëra unë mos e bëni (VlDEO)

929 mijë persona kanë humbur jetën në të gjithë botën nga pandemia COVID-19. Shumë persona, vik timë e COVID-19, nuk kanë mundur të përshëndesin për herë të fundit familjarët e tyre

Kosovo PM tests positive for COVID-19

Ndërkohë, një rast prekës është regjistruar në Turqi. 62-vjeçarit Yasar Unal nga Corumi në Turqi kishte lënë një video-mesazh në telefonin e tij para se të humbte jetën nga koronavirusi.

Në video, 62-vjeçari i bën thirrje të gjithëve që të kujdesen për veten dhe të mos i ne glizhojnë masat anti-Covid.

“Unë u bëra vonë, ju lutem mos e bëni këtë dhe kujdesuni për veten. Mirupafshim të gjithëve”, shprehet ai në video-mesazh.

Mediat turke publikuan mesazhin e tij duke marrë edhe shpjegime nga familjarët se si e kishin zbuluar videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.