Pasi takoi Erdoganin Rama qenka në një haII të madh/ Nuk e di si t’ia bëj tani ka futur shqiptarët mes dy…

Kryeministri Edi Rama edhe një herë ka thënë se e vetmja alternativë e Shqipërisë është Bashkimi Evropian.

Rama Turns to Erdogan for Help in Fighting Coronavirus Epidemic – Exit – Explaining Albania

Ai më pas është ndalur edhe tek marrë dhënieve të Shqipërisë me Turqinë dhe Greqinë, shtete këto që së fundmi janë futur në një konflikt për detin.

Rama ka thënë se presidenti i Turqisë, Rexhep Erdogan nuk është anti-grek dhe dëshiron që mosmarrëveshjet t’i zgjidhë me dialog.

“Duhet të them një gjë. Shqipëria nuk është mes dy zjar reve. Ne kemi absolutisht potencial mes marrëd
hënieve grek turke që të bëhet edhe e dobishme për Evropën. Turqia është kyçe për sigurinë e Evropës, por edhe Greqia për kufijtë e Evropës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.