Pes mijë euro shpërblim nga familja për personin që e gjen të moshuarin e humbur

Pes mijë euro shpërblim nga familja për personin që e gjen të moshuarin e humbur

Janë bërë disa ditë që familja nuk ka informacione për vendndodhjen e Enver Berkollit.

Përkundër përpjekjeve të shumta për ta gjetur deri më tani nuk dihet asgjë se ku ndodhet i moshuari.

Njëri nga vullnetarët e angazhuar për gjetjen e të moshuarit, Ridvan Tahiri, njofton se familja do të ndajë 5 mijë euro për personin që arrin ta gjejë Enver Berkollin.

Numrin kontaktues të familjes dhe të dhënat shtesë lidhur me rastin i mësoni në postimin më poshtë.

https://www.facebook.com/strsljen.riki/posts/10222449762608332

Leave a Reply

Your email address will not be published.