Pikpyetje: A do pimë kafe brenda lokaleve tani që po afron dimri? Rama jep lajmin qe nuk pritej

E diskutueshme: A do pimë kafe brenda lokaleve tani që po afron dimri? Rama jep lajmin qe nuk pritej

Me ardhjen e vjeshtës dhe ftohjen e motit, Qeveria do të lejojë që lokalet të hapen edhe brenda dhe jo vetëm jashtë sikur ishte deri tani për shkak të masave a nti C ovid. Lajmin e dha kryeministri Edi Rama nga Vlora, ku vizitoi disa biznese.

Sot do të dalë njoftimi i ministrisë së Shëndetësisë për hapjen brenda të lokaleve, se është pr oblem tani që fillon koha më e ftohtë, por duke respektuar masat, mos e merreni me shaka C ovidin, tha Rama nder te tjera.
Detajet për lejimin e frekuentimit brenda të ambienteve të lokaleve do të jepen nga ministria e Shëndetësisë keto dite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.