Po Argëtoheshin Prindërit Derisa Fëmija Luante Me Një Piton Gjigant, Por shiko (VIDEO)

Argëtoheshin Prindërit Derisa Fëmija Luante Me Një Piton Gjigant, Por shiko (VIDEO)

Fëmija i vogël qëndronte sipër një pitoni gjigante dhe luante me të në një rrugë në Java të Indonezisë, derisa prindërit e tij vetëm qeshnin. Vogëlushi që nuk është aq i moshuar të përfundoi një fjali, dukje se kënaqej shumë me reptilin, duke mos hezituar edhe ta kapte për fyti.

“Ishte në rre.zik potencial, sjellja e prindërve është e papranueshme. Ata mund ta filmonin me këtë rast, një tr.agjedi që do t’i ndodhet të birit të tyre” ka shkruar një komentues. Ndiqni videon >>

Leave a Reply

Your email address will not be published.