Prej vitesh jeton në anën tjetër të botës, këng ëtarja Vesa Luma qan si fëmijë sa dëgjon fjalën Shqipëri: Kam maII!

Këngëtarja shumë e dashur për publikun, Vesa Luma ishte në një lidhje “Skype” për emisionin
“Rudina” në Tv Klan.

I have experienced a real horror’, Vesa Luma tells the anxiety she spent with her son

Gjatë intervistës, ajo tregoi arsyen pse ajo dhe Big Basta u zhvendosën në Zelandën e re. Vesa tha se vendosën të largoheshin për t’i ofruar Lianit një të ardhme më të si gurt dhe më të mirë.

“Ne ishin në një udhëtim në Australi një vit para se të zhvendoseshim në Zelandën e Re dhe jemi mrekulluar.
Një i afërmi im pati mundësi dhe e ftoi Gerin për të parë vendin nëse i pëlqen apo jo. Kur ka lindur Liani, aty filluam të shihnim të mirat dhe të këqijat e vendit dhe si çdo prind, meqë e kemi pasur mundësinë, kemi vendosur që të paktën për Lianin të bëjmë një sak rificë e cila nuk është e vogël sepse kemi lënë gjithçka pas”, u shpreh ajo.

Në fund të intervistës, Rudina nxorri një duet të papublikuar mes Vesës dhe Big Bastës, teksti i të cilit fliste për vendin tonë. Pasi e dëgjoi, këngëtarja u përlot duke u shprehur se ndjen mall për Shqipërinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *