Presidenti Erdogan akuzon Europën: Po përdorni Greqinë si “karrem” në Mesdhe

Presidenti turk Erdogan ka akuzuar kombet evropiane për përdorimin e Greqisë si “karrem” në konfrontimin e Detit Mesdhe. Ai ka kërcënuar Greqinë me veprime ushtarake dhe denoncoi përpjekjet greke për të ‘burgosur’

Turqinë në një rajon të vogël përreth brigjeve të saj. Erdogan u shpreh se përpjekjet për të shfrytëzuar në pasuritë e Mesdheut, të cilat janë të drejtat e çdo vendi përreth tij, janë një shembull i kolonializmit modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.