Prindër Kujdes: Gabimi i Nënës i merr je tën 3 vj eçares

Një vajzë e vogël trevj eçare është ndarë nga je ta pasi nëna e saj e harroi vetëm në vaskë. Sipas njoftimit të pol icisë, Eve Blankenfeld ndërroi je të vetëm disa ditë pasi kishte qenë me shqetësime në spital.

Policia në qarkun Wise, SHBA njoftoi se vajza ishte lënë vetëm në vaskë nga e ëma e cila kishte shkuar të paloste disa rroba të lara. Kur ajo u kthye në banjo, vogëlushja ishte me kokë poshtë në vaskë.

Nëna i bëri frymëmarrje artificiale derisa erdhi amb ulanca dhe fëmija u dërgua në spi tal ku më pas ndërroi edhe j etë. Sipas, Fox 4, gruaja e kishte futur vajzën në vaskë pasi vogëlushja kishte pasur temperaturë të lartë dhe të vjella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *