Provojeni këtë kurë për 45 ditë me rradhë : Ju do të shpëtoni një herë e mirë nga 3 pr obleme mjaft të

Provojeni këtë kurë për 45 ditë me rradhë : Ju do të shpëtoni një herë e mirë nga 3 pr obleme mjaft të

Arrat në kombinim me mjaltë janë il’aç i fuqishëm natyral, përderisa nuk mund të krahasohet me asnjë il’aç tjetër që merret nëpër faramci. Il’aç natyral kundër anemisë

Të përgatitet një masë prej gjysmë kilogrami mjaltë dhe gjysmë kilogrami arra të bluara dhe lëng nga një limon. Të përzihet gjithçka mirë dhe tri herë në ditë ta hani nga një lugë.Shtypja e lartë e gja kut.Te pr oblemet me shtypje të lartë të gja kut sugjerohet që për çdo ditë të përzieni 100 gramë arra dhe të njëjtën sasi të mjaltit, dhe ta hani për 45 ditë.Dhi mbjet e kokës:Jo vetëm se janë të shijshme, por kombinimi i mjaltit me arra është vërtetuar se ndihmon në shërimin e dhi mbjeve të kokës dhe pagjumësinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.