Pse i Pranohej Lutje Ne Çast Ketij Njeriu! Kete E Ka Permendur Profeti Muhammed A.S, Ngjarje Reale..!

Pse i Pranohej Lutje Ne Çast Ketij Njeriu! Kete E Ka Permendur Profeti Muhammed A.S, Ngjarje Reale..!

Te riut qe i pranohej lutje ne çast! Kete njeri e ka permendur profeti Muhammed a.s! Ngjarje reale.Te riut qe i pranohej lutje ne çast! Kete njeri e ka permendur profeti Muhammed (alejhi selam)! Ngjarje reale.Profeti alejhi selam nje dite ishte me shoket e tije dhe tha” o shoket e mije ka nga njerzit qe jane anonim nuk i njeh cdo kushe ndoshta ne fisine familjen e vete ka raste dhe i nenvlefsojne por qe jane shume te njohur ne qiell, qe nenkupton qe i Madhi Zot i ka te dalluar njerezit e tije,sqarim interesont nga Hoxha Elvis Naci

Leave a Reply

Your email address will not be published.