Mësojeni arsyjen: Pse kjo lule nuk duhet të mungojë në shtëpinë tuaj..

Mësojeni arsyjen: Pse kjo lule nuk duhet të mungojë në shtëpinë tuaj..

Vjen gjithnjë e në rritje interesi për bimët që mund të mbahen brenda në shtëpi dhe NASA, ka analizuar karakteristikat e disa luleve, dike arritur në përfundimin se Pothos është më e dobishmja për pastrimin e ajerit dhe bukurise..

Bima që shikoni në fotografi eliminon elementët në ambient, të cilët mund të jenë një problem.KJo bime eshte shume e bukur dhe nje relaks i vertete.

Mbusheni shtepine tuaj me bime sepse ato pastrojne ajrin dhe jane te bukura.Jeshilja e tyre eshte qetesuese per syte .

Kjo bimë kultivohet lehtësisht, mjafton që ta zënë rrezet e diellit dhe të ujitet jo më shumë se dy herë në javë. /a.y/noa.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *