PubIikohet videoja/ Turqia nuk ndaIet, nis stërvitjen fuqishëm: Greqia do e shikoj kush jemi ne…

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) ka njoftuar vazhdimin me sukses të stë rvitjes “Stuhia e Mesdheut, Kapiteni Dëshmor Cengiz Topel”.

Stërvitja “Stuhia e Mesdheut, Kapiteni Dëshmor Cengiz Topel”, e cila realizohet çdo vit në mënyrë të planifikuar, vazhdon me pjesëmarrjen e Turqisë dhe të Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV)”, thuhet në njoftimin e Ministrisë.

Stë rvitja zhvillohet në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV) dhe do të zgjasë deri në datën 10 shtator 2020 dhe ka për qëllim zhvillimin e trajnimeve të përbashkëta, bashkëpunimit dhe ndërveprueshmërisë ndërmjet Koman dës së For cave Paqeruajtëse Turke në Qipro dhe Kom andës së Forcave të Sigurisë së Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV), vijon komunikata.

Raportohet gjithashtu se në stër vitje përdoren sistemet e ar.mëve dhe municion i prodhuar nga Turqia me mundësi vendore dhe kombëtare dhe stërvitja vazhdon me sukses sipas planifikimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.