Ramiz LIadrovci “Kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkoIIë, por njëherë kam ngeIë“(Video)

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, në çdo deklaratë të tij publike befason me ndonjë thënie të tij.

Kësaj radhe, në një intervistë për media, ka thënë se ka qenë një prej nxënësve më të mirë të shkollës fillore.

Befasia e tij në këtë intervistë është se, ai vet e pranoi se njëherë ka ngelë, pra e ka humb një vit.

“Një vjet kam ngelë, por pak s’ka kurgjo…”, thotë Lladrovci.

“Në klasën e shtatë, në moshën e pubertetit, më kishin pas ra nja dy nota, e kisha pas në Fizikë 3 dhe në Matematikë 4. Kështu që kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë”, tha Ramiz Lladrovci.

Por, si mund të jesh një prej nxënësve më të mirë në shkollë kur një vit ka ngelë? Në këtë pyetje vetëm Lladrovci me specifikat e tij mund të përgjigjet!

Ndiqeni me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *