Rastesisht shkon të pastrojë pjesën e pasme të shtëpisë, e p aimagjinueshme çfarë zb ulon nën ferra

Rastesisht shkon të pastrojë pjesën e pasme të shtëpisë, e p aimagjinueshme çfarë zb ulon nën ferra

Kur John Reynolds, vetem 35 vjeç nga Londra, bleu një shtëpi të shk atërruar me tre dhoma gjumi për vetëm 15,000 £, ai mendonte se do t’i duhej shumë kohë që ta sillte në t erezi dhe ta sh ijonte shtepine

Për një gjë kishte të drejtë… që iu desh shumë kohë për ta pastruar e për ta riparuar, por në kopshtin pas shtëpisë mbuluar me f erra, atë e pr iste një s urprizë e madhe.

Ndërsa ishte duke pastruar ai gjeti një pishinë fa ntastike. John e bleu pronën dy vjet më parë, pasi ishte lënë e lirë për një vit pas vd.ek jes së pronarit të saj të mëparshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.