RENEA e kishte rrethuar jashtë, 71-vjeçari: Më Iidhni dritat se po shoh Iajmet!

71-vjeçari siç duket është duke u tallur me Uniformat Blu, pasi edhe pse shtëpinë e tij e kanë rrethuar forcat RENEA, ai është duke parë lajmet dhe kërkon rikthimin e energjisë elektrike, pasi në lajme u tha që energjia elektrike do ndërpritet në atë zonë. Ai gjithashtu ka kërkuar që të flasë me djalin e tij i cili ndodhet në Belgjikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.