Rezarta Shkurta pubIikon Ietrën drejtuar ish-diktatorit komunist: Na faI Enver Hoxha! Më mungon…

Rezarta Shkurta publikon letrën drejtuar ish-diktatorit komunist: Na fal Enver Hoxha! Më mungon…

Këngëtarja dhe biznesmenia Rezarta Shkurta, njëkohësisht edhe bashkëshortja e Ermal Hoxhës, nipit të ish-diktatorit Enver Hoxha ka publikuar së fundmi në llogarinë e saj në Instagram një letër dedikuar gjyshit të bashkëshortit të saj, Enverit. Letra mesa duket është dërguar nga një ndjekës i cili dikur urrente Enverin, ndërsa sot i kërkon falje. Me sa duket atij i mungon gjithçka në kohën e Enverit, dhe kjo letër në një farë mënyre është një kërkesë ndaj qeverisë së tanishme.

Më poshtë letra e plotë që Rezarta e ka postuar në Instastory:

Leave a Reply

Your email address will not be published.