Rrëfimi i ish-kreu të PS kujton Spiropalin: Vinte me furgon, vishte minifundin dhe pyeste, xhaxhi Edipi ku do e hamë peshkun?

Rrëfimi i ish-kreu të PS kujton Spiropalin: Vinte me furgon, vishte minifundin dhe pyeste, xhaxhi Edipi ku do e hamë peshkun?

Ish-kryetari i PS-së në Shkodër, Edip Shiroka, kujtoi kohën kur Elisa Spiropali, sot ministre në kabinetin ‘Rama’, ishte një aktiviste e partisë.Në një status publik, Shiroka, si shumë të tjerë kujton atë vajzën shëndetli gë dhe trupimët që nuk ngjan fare me këtë zonjën e sotme të mb ytur nga lu ksi, të cilën një natë më parë e shihte duke l igjëruar në televizion.

Dhe shprehja më lapidare për Elisën është ajo për u rinë e saj të vazhdueshme, veçanërisht për të ngrënë peshk, siç rr ëfen Shiroka që shkruan: “Ishte koha kur Saimir Tahiri vinte në Shkodër si përfaqësues i Kryetarit të PS bashkë me dy furgona me të rinj për dekorin e takimeve të Kryetarit, pasi visheshin me mini dhe trajnoheshin për të krijuar a tmosferë në skenë. Për atë punë ishin njisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.