Rrëfimi i Lirim Gashit; Në spitalet tona po ndodhin vr asje. Po, po vr asje. Prandaj Armend Zemaj është një vr asës pa paramendim ..

Rrëfimi i Lirim Gashit; Në spitalet tona po ndodhin vr asje. Po, po vr asje. Prandaj Armend Zemaj është një vr asës pa paramendim ..

Lirim Gashi; Në spitalet tona po ndodhin vr asje. Po, po vr asje. Prandaj Armend Zemaj është një v rasës pa paramendim, sepse e udhëheq një resor që nuk e kupton profesionalisht dhe për të cilin nuk ka legjitimitet popullor demokratik, por vetëm legalitet të rrejshëm politik.

Pra, shk arkimi i Qeverisë Kurti në mes të P andemisë shumë qytetarëve të pafajshëm të këtij vendi ua mori dhe po ua merr jetët dhjetëfish më shumë sesa Covi d 19.Sepse në pushtet u rikthyen pazargjinjtë me poste, jetë, vullnet dhe dinjitet njerëzish, si dhe tendere, privilegje, monedha, imobilie dhe t erritore.Ose edhe më detajisht në pushtet u rikthyen përmes pazareve politike pazargjinjtë (tregtaret) që i k eqpërdorin postet politike dhe publike për të bërë tregti me pronën publike, territorin e shtetit, si dhe jetët dhe dinjitetin e njerëzve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.