Shiko Reagimin e “çuditshëm“ të Vuçiqit pasi Trump përmend këtë pikë për Kosovën

Shiko Reagimin e “çuditshëm“ të Vuçiqit pasi Trump përmend këtë pikë për Kosovën

Një video e presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, gjatë momentin të fjalimit të presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, në ceremoninë e nënshkrimit të marr ëveshjes ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë, është bërë virale.

Në momentin kur Trump përmend se Serbia do të vendosë ambasadën në Jerusalem, shihet Vuçiq teksa shikon edhe njëherë dokumentin që ka para vetes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *