Shpreh mirënjohje Albin Kurti Falënderon Erdoganin: Turqit i kemi dhe kemi me i pas vëllezër

Shpreh mirënjohje Albin Kurti Falënderon Erdoganin: Turqit i kemi dhe kemi me i pas vëllezër

Albin Kurti Falënderon Erdoganin: Turqit i kemi dhe kemi me i pas vëllezër Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka falënderuar presidentin turk Rexhep Tajip Erdogan dhe popullin turk për mbështetje bujare popullit të Kosovës në çdo kohë, ashtu edhe tani në lu ftën k undër Co vid19

Faleminderit presidentit të Turqisë Rexhep Tajip Erdogan dhe popullit turk për mbështetjen tuaj bujare për të na ndihmuar të fitojmë l uftën ku ndër co ronavirus.Ne jemi të gjithë në këtë bashkë dhe si ne, si njerëz dhe vendedo t’i përgjigjemi COVI D19 do të mbahet mend nga brezat e ardhshëm. Faleminderit Turqinë

Leave a Reply

Your email address will not be published.