Shpresë e madhe po na vjen. Mjeku Pipero: Ja cfare pritet të ndodhë ditet ne vazhdim

Shpresë e madhe po na vjen. Mjeku Pipero: Ja cfare pritet të ndodhë ditet ne vazhdim

Tashmë të gjithë presim që numri i të i nfektuarve të bie dhe gjendja në spitale të qetësohet megjithëse shikohet që v irusi nuk është më a gresiv si më parë është më i butë dhe ka një numër të madh të shëruarish.

Por Pëllumb Pipero ka folur për situatën e p andemisë në vend dhe se ç’pritet të ndodhë në vjeshtë dhe muajt në vazhdim.

Pipero u shpreh se sipas të dhënave epid emiologjike, v irusi thuajse ka hyrë në fazën e fundit dhe ky është një sukses për të gjithë ne që shikojmë që çdo ditë shërohen shumë njerëz dhe v irusi është me i dobësuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.