Shqipëria u përvëIuan nga i nxehti sot, kur në këtë shtet në Europë ka rënë dëborë e madhe..!

Derisa një pjesë e Ballkanit po vlon nga i nxehti afrikan, në Slloveni ka nisur të bie borë. Reshjet e borës kanë zbardhur sot Kredarica, një majë mali në Alpet sllovene.

Gazeta Metro – “Çmendet” moti në Slloveni: Bie borë në këtë pjesë të shtetit

Sipas mediave sllovene, reshjet e fundit vijnë për shkak të zhvendosjes së lëvizjes frontale dhe depërtimit të ajrit të ftohtë nga veriu i Evropës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.