Shqiptari i mori shpirtin qenit duke e tërhequr me makinë: Ata që heshtën të…

Një ngjarje aspak e këndshme është regjistruar në Sukth të Durrësit, ku një person kishte lidhur qenin pas makine dhe e tërhiqte z varrë.
Në lidhje me këtë skenë të rë ndë ka reaguar edhe ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri, i cili shkruan se këto pamje janë të nev eritshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.