Shqiptari mbush veturen me speca për në Gjermani, dogana ia hedh në kosh

Shqiptari mbush bagazhin me speca për në Gjermani, dogana ia hedh në kosh

Bëmat e shqiptarëve nuk kanë fund jo vetëm në trojet tona, por edhe jashtë tyre.

E fundit vjen nga një shqiptar nga Kosova që me shumë mundësi është mërzitur pa masë në doganë.

Shtetasi kosovar, i cili po kthehej nga Kosova për në Gjermani, ku jeton prej disa kohësh, kishte mbushur makinën me speca të Kosovës.

Mirëpo, siç raportojnë edhe mediat kosovare, në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hedhë ato në koshin e mbeturinave.

Kështu që shqiptari ka shkuar në Gjermani “duarbosh”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *