Shqiptari merr gradën e Iartë në Fo rcat Ush tarake Ajrore Amerikane..!

Komuniteti Rockwall ka festuar një m oment historik. Shqiptari Edmond Smajli, një i diplomuar në Shkollën e Mesme Rockwall, mori gradën Toger i klasit të Dytë në F orcat Ushtarake Ajrore të Shteteve të Bashkuara. Lajmin e ka pasqyruar gazeta locale Blue Ribbon News në New York.

Po sipas sh typit vendas thuhet se Edmondi u njoh për këtë arritje këtë pasdite, gjatë ceremonisë zyrtare në praninë e anëtarëve të familjes, Smajli, dhe zyrtarve të lartë të ushtrisë dhe bashkisë, me pr oklamatën e d orëzuar nga Gj ykatësi i Qarkut Rockwall, David Sweet dhe Kryetari i Bashkisë Rockwall Jim Pruitt, duke e nderuar atë edhe me datën 14 Sht ator 2020 si “Edmond Smajli – Dita e Festimit Zyrtar të Komisionerit – Edmond Smajli Commissioned Officer Celebration Day”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.