Shumica e tyre ranë për Iiri/ Gëzim në famiIjen e Jasharëve, Hamza Jashari feston datëIindjen: Na u mbush oborri me fëmijë!

Shumica e tyre ranë për liri/ Gëzim në familjen e Jasharëve, Hamza Jashari feston datëlindjen: Na u mbush oborri me fëmijë!

Bekim Jashari ka zgjedhur fjalët më të mira për të uruar djalin e tij, Hamzen me rastin e ditëlindjes.
“Viti 2002, 4 vite pas rënies her oike të babës Shaban, babushit Hamëzes, balit Adem, familjes sime të shenjtë, grave, vajzave, djemve e fëmijëve, pas dhimbjeve të mëdha, vijnë në jetë, vajza ime Feridja dhe djali im i madh Hamëza i ri, që me mbushën zbrazëtinë që kisha brenda vetës, e që më dhanë në atë kohë fuqi për të vazhduar tutje.

Ishte ndjenjë e pa përshkueshme, emocione të mëdha kur shihja që vit pas viti familja jonë po ri-përtërihet, që përsëri po mbushej oborri plotë me fëmijë të lumtur, të gëzuar, e mbi të gjitha të lirë, kjo falë gja kut të derdhur të paraardhësve të tyre. “, ka shkruar mes tjerash ai.

Kjo ishte kënga të cilën Hamzë Jashari e këndonte në prag të vdekjes – Lajmet e fundit – Zëri

Leave a Reply

Your email address will not be published.