Si një 14 vjeçare iku në Amerikë pa ditur as gjuhën/ Kjo është shqiptarja që ka hapur një kompani të madhe: Krenari!

Si një 14 vjeçare iku në Amerikë pa ditur as gjuhën/ Kjo është shqiptarja që ka hapur një kompani të madhe: Krenari!

Orieta Kristo emigroi nga Shqipëria në Shtetet e Bashkuara në moshën 14-vjeçare, pa ditur pothuajse fare anglisht.

Sot ajo është drejtuese ekz ekutive e një kompanie të s uksesshme sigurimesh që e themeloi para 5 vitesh, “Horizon Ins urance”. Kristo është përzgjedhur nga Revista e Biznesit e Usterit, në Shtetin e Masaçusetsit, si një nga 40 profesionistët e s uksesshëm nën moshën 40 vjeç për vitin 2019.

Në një intervistë me Zërin e Amerikës, zonja Kristo foli për karrierën e saj, b alancimin me jetën personale dhe përkushtimin ndaj komunitetit shqiptaroamerikan në qytetin e saj dhe në shtetin e Masaçusetsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.