Me siguri e keni këtë shenjë në krah ose tek kofshët? Mësojeni tani kuptimin e saj

Me siguri e keni këtë shenjë në krah ose tek kofshët? Mësojeni tani kuptimin e saj

Kjo është një shenjë për shkak të vaksinimit. E sipas ‘Organic Healthy Food’, kjo vaksinë ishte shumë e zakonshme para viteve ’70.

Doktorvt përdorën një virus të gjallë Vaccinia për të shkaktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga virusi Variola, i cili shkaktone linë.

Pas kryerjes së vaksinimit, formohehe flluska dhe më pas krijohet një kore e cila shërohet për disa javë.

Në fund mbetet vetëm një shenjë e rrumbullakët, e dhëmbëzuar. Krahu injerëzve injektohet disa herë me vaksinë, e cila krijon edhe atë ‘hartë’. Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.

Çfarë ndodh pas injektimit të vaksinës?
Në fillim shfaqet një ënjtje e vogël në vendin e vaksinuar dhe zgjat 6 deri në 8 orë. Më pas, pas 6-8 javësh të tjera shfaqet një ënjtje tjëtër, e ngjashme me pickimin e mushkonjave.

Kjo ënjtje fillon të rritet dhe formon një nyje që përhapet dhe çliron një lëng dhe krijon këtë shenjë.

Në perëndim, pas viteve ’70 lia u zhduk. Prandaj kjo vaksinë nuk u injektua më, përvec rasteve të veçanta kur individi e kërkontë vetë sepse virusi mund të ishte ende aktiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.