Receta e Gjyshes 77-vjecare.Ulë sheqerin dhe shtypjen a gjakut. Pergaditet ne kushte shtepiake..!

Receta e Gjyshes 77-vjecare.Ulë sheqerin dhe shtypjen a gjakut. Pergaditet ne kushte shtepiake..!

Vepron në ulcera, ulcera dhe probleme të frymëmarrjes, ndihmon në parandalimin e infeksioneve bakteriale

Problemi i presionit të lartë të gjakut dhe sheqerit në gjak sot prek një pjesë të madhe të popullsisë së botës.

Përveç terapive mjekësore, varësisht nga ashpërsia e gjendjes shëndetësore, njerëzit kanë vite që përdorin metoda natyrale që mund të ndihmojnë në stabilizimin e këtyre kushteve.

Këtu është receta e gjyshes (77) nga Rusia, e cila i mban nën kontroll sheqerin në gjak dhe presionin e gjakut me ndihmën e qepëve dhe thotë se numri i saj i gjakut është shumë më i mirë se ai i të rinjve sot.

RECETA:

Zieni disa qepë të qëruara (rreth 300 g) çdo mëngjes me 250 ml ujë. Vlim për 8-10 minuta.

Ndani lëngun në tre pjesë: Pini gjysmë ore para mëngjesit, drekës dhe darkës.

Trajtimi aplikohet për 10 ditë pa ndërprerje, pra ka një pushim prej 10 ditësh dhe sipas këtij parimi vazhdon për një maksimum prej 6 muajsh.

Ky ilaç natyral furnizon trupin me dozën e nevojshme të hekurit, kalciumit, zinkut, manganit dhe kobaltit.

Qepët duke u rritur nën tokë, janë të pasura me vajra thelbësorë natyralë, si dhe acid fitik, i cili është treguar se shkatërron bakteret në mushkëri.

Uji i qepës së zier ka një efekt qetësues në ulcerat, ulçerat dhe sëmundjet e frymëmarrjes dhe ndihmon në parandalimin e infeksioneve bakteriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.