Te lodhur nga puna i vinin prindërit dhe u tha do u bëj unë darkën gati ta gjeni gati, 19-vjeçari hu mb jetën papritur teksa gatuante

Te lodhur nga puna i vinin prindërit dhe u tha do u bëj unë darkën gati ta gjeni gati, 19-vjeçari hu mb jetën papritur teksa gatuante

Jeta ka ditët e saj të v shtira, por ndonjëherë kur duket se sikue çdo gjë është mirë ndodhin edhe gjëra shumë të k ëqija. Historia e dy prindërve është shumë e h idhur, djali i tyre u nda nga jeta papritur.

Ai u tha se do u gatuante darkën, pasi ata vinin të lidhur nga puna. Por teksa u bënte darkën prindëve ai h umbi jetën papritur. Micah Gillings, një djalë i ri vetëm 19 vjeç i cili ishte i shëndetshëm h umbi jetën papritur. Mjekët më vonë tha se ai kishte p ësuar një go ditje në ze mër. Prindërit e tij kaluan një sh ok të madh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.