Testi qe po çmend te gjithe. E gjeni dot numrin që mungon, edhe profesorët e matematikës ngecin te ky test

Kur filloni të zgjidhni kuizin më poshtë, mund të kuptoni se ju mungon një aftësi e rëndësishme e matematikës.

Testi që po i ‘çmend’ të gjithë! E gjeni dot numrin që mungon?

Në kuizin e mëposhtëm ju kërkohet të gjeni se cili numër mungon. Aty jepen disa linja numrash dhe ju duhet të zbuloni se cili numër mungon.

Pse kaq shumë njerëz dështojnë? Sepse vetëm me një shikim, është pothuajse e pamundur të vërehet shifra që mungon. Nëse ju keni sy të mprehtë, mund të jeni në gjendje të dalloni numrin që mungon 32. Hidhni një vështrim më të afërt dhe do të shihni se sekuenca kalon nga 31 në 33 pa ndonjë pengesë.

Pse shumë njerëz humbasin shifrën që mungon? Është sikur truri ynë është trajnuar për të parë sekuencën në vend të çdo numri.

A e gjetët 32 -in e munguar shpejt, apo pas një përpjekjeje të dytë apo të tretë?

Leave a Reply

Your email address will not be published.