Thot Lubonja: Nëse “el iminohet“ Albin Kurti, Ja çka do të ndodh me politikën në Kosovë

Thot Lubonja: Nëse “el iminohet“ Albin Kurti, Ja çka do të ndodh me politikën në Kosovë

A nalisti Fatos Lubonja ka k omentuar mbi politikën në Kosovë, duke u shprehur se ‘nëse el ímínohet’ (politikisht) Albin Kurti, situata politike do të përfundojë njëlloj si politika shqiptare.

I ftuar në rubrikën opinion në News24, Lubonja shtoi se VV është parti e paprovuar në pu shtet dhe se shpresa që ngjall Albin Kurti është vënë nën shë njeshtër nga aktorët e tjerë politikë. “Nëse eliminohet dhe Albin Kurti dhe vazhdon Thaçi me të tijët mund të jemi në pikën ku ata s’kanë arritur te ne, por larg qoftë mund të shkojnë.”-tha Lubonja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.