TR.AGHlKE / Mb ytet duke u larë në rezervuar, polumbarët gjejnë trupin e të riut ..

TR.AGHlKE / Mb ytet duke u larë në rezervuar, polumbarët gjejnë trupin e të riut ..

U mb yt duke u larë por trupi i tij u zh duk për orë të tëra, për tu gjetur vetëm mëngjesin e sotëm. Polumbarët e Reneas, në bashkëpunim me policinë e Kukësit, kanë gjetur dhe nxje rrë trupin e pajetë të të riut, Sejmir Bajrami, 19 vjeç, banues në fshatin Borje.

19-vjeçari është mbytur ditën e djeshme gjatë kohës që ka qenë duke u larë në një reze rvuar në fshatin Shishtavec.Por pavarësisht kërkimeve trupi u zhd uk në ujë, duke bërë që të nisin kërkimet intensive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.