Turqi-Greqi prag Iuf’te? Erdogan ka nisur shumë ta nke në kufi, ja çfarë po ndodh

Forcat e Ar’matosura Turke filluan të transportojnë tanke në kufirin Grek. Dy autokolona kamionësh të ngarkuara me rreth 40 tanke u larguan nga kufiri sirian sot pasdite.

Tanket ishin vendosur në kufirin sirian, tani ato u ngarkuan me kamionë dhe u nisën për në Edirnes.

Dy autokolona kamionësh të ngarkuar me rreth 40 tanke dhe larguar sot pasdite nga kufiri sirian.

Karvani pritet të transportohet nga porti Iskenderun në Edirne me tren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *