Turqia gati për Iuftë me Francën dhe Greqinë: Derisa të mbetet ku foma e fundit

Turqia gati për Iuftë me Francën dhe Greqinë: Derisa të mbetet ku foma e fundit

“Shigjeta ka dalë nga harku dhe do ta mbërrijë synimin. Në këtë rrugë që kemi nisur jemi të gatshëm të paguajmë gjithçka”, tha Presidenti turk.Ai riktheu në vëmendje marrëveshjet e shekullit të fundit, të cilat, Erdogan i quajti pazare të padrejta.“Ky qëndrim i vendit tonë i hap rrugë prishjes së llogarive të shekullore. Kjo është edhe arsyeja pse na su lmojnë. Se prishja e këtyre hesapeve sjell dh imbje”.

Për këtë është i gatshëm edhe për përballje u shtarake. “A rmiqve tanë iu themi ja tek është sheshi. Ashtu siç shpirti është i lidhur me trupit edhe njerëzit dhe ushtarët janë të lidhur me këtë tokë, derisa të mbetet k ufoma e fundit në këtë territor. Ne nuk heqim dorë nga kjo përpjekje. Për këtë arsye nuk hezitojmë fare që të japim dëshmorë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *