Kujdes: Vajza 8 ditëshe e bukur si drita humb jetën pasi e puthi një e afërme..!

Lindja e një fëmije gjithmonë sjell gëzim te gjithë të afërmit dhe jo vetëm te nëna dhe babai. Por duhet bërë shumë kujdes, pasi foshnjet e vogla nuk duhen puthur.

Një histori e trishtë ka ndodhur me një foshnje 8 ditëshe, e cila ka humbur jetën pasi e puthi një e afërme e cila ishte sëmurë me grip. Edhe pse i doni shumë foshnjat e vogla nuk duhen puthur shumë dhe sidomos kur jeni sëmurë.

Kjo pasi ata mund të marrin he rpes, ose në rastin më të keq mund të humbin edhe jetën. Ky ishte fati i hidhur i Aliza Rose-it, e cila 8 ditë pasi lindi humbi jetën sepse e puthi një e afërme që ishte e sëmurë me grip.

Aliza e vogël u bë plotësisht letargjike dhe nuk mund të ushqehej më. Më pas pak nga pak truri i saj ndali së funksionuari. Një histori shumë e trishtë kjo dhe OBSH bën thirrje që të tregohet shumë kujdes kur puthni fëmijët e vegjël.

Leave a Reply

Your email address will not be published.