Me Këto 2 Sure Zoti l Madh Të Ruan Nga Cdo Gjë E Keqe Njëkohësisht Mund Të Shërohesh Nga Shumë Sëm’undje Shpirtërore

Me Këto 2 Sure Zoti l Madh Të Ruan Nga Cdo Gjë E Keqe Njëkohësisht Mund Të Shërohesh Nga Shumë Sëm’undje Shpirtërore

Me Këto 2 Sure Zoti l Madh Të Ruan Nga Cdo Gjë E Keqe Njëkohësisht Mund Të Shërohesh Nga Shumë Sëm’undje Shpirtërore
Arabisht:بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ * قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ * مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ * وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ * وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ * وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَTransliterimi (duaja me shkronja latine):BISMIL-LAAHIR-RAȞMAANIR-RAȞIIM! ǨUL EŬUDHU BI RAB-BIL FELEǨ.MIN SHER-RI MAA KHALEǨ. UE MIN SHER-RI GAASIǨIN IDHE UEǨAB.UE MIN SHER-RIN-NEF-FEETHEETI FIL ŬǨAD. UE MIN SHER-RI ȞAASIDIN IDHEE ȞASED.

Kuptimi shqip:“Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Thuaj:‘I mbështetem Zotit të agimit.Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht. Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryjnë nyja. Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.’”Arabisht:بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ * قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ * مَلِكِ النَّاسِ * إِلَهِ النَّاسِ * مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ * الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ * مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِTransliterimi (duaja me shkronja latine):BISMIL-LAAHIR-RAȞMAANIR-RAȞIIM! ǨUL EŬUDHU BI RAB-BIN-NËËS. MALIKIN-NËËS. ILAAHIN-NËËS. MIN SHER-RIL UES-UEESIL KHAN-NËËS. EL-LEDHII JUES-UISU FI ŠUDUURIN-NËËS. MINEL XHIN-NETI UEN-NËËS.

Kuptimi shqip:“Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Thuaj:‘Mbështetem (mbrohem) me Zotin e njerëzve! Sunduesin e njerëzve.Të adhuruarin e njerëzve. Prej të keqes së cytësit që fshihet. I cili bën cytje në zemrat e njerëzve. Qoftë ai (cytësi) nga xhindet ose nga njerëzit.’”Thuani cdo dite mbi 100 here e me shume ne dite keto lutje per sherim (mesysh,hased,sihr,mes’h etj).Ndersa nga 3 here ne mengjes, ne mbremje dhe kur te beheni gati per gjume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.